Galleri

Her kan du se aktuelle værker. Hvis et værk er solgt,  er det muligt at få som print. Du kan også kontakte Frederik, hvis du ønsker et særligt og personligt motiv. 

 

Selvom kunst og tegning har haft indflydelse på Frederiks liv, er det først i årene omkring 2012, at han maler sin første serie af værker med titlen The Art of Fine Living. Serien, inspireret af 1500-og 1600-tallets franske og hollandske still-leben-kunstnere, er en kritik af det fortravlede og moderne samfund. Det tyske ”still-leben” kan oversættes  til stille liv, eller af det franske ”nature morte” til død natur, hvor opsætninger af livløse genstande – ofte overdådige banketter med fint service – har religiøs symbolik.

Følg StadagerArt

  • StadagerArt
  • Facebook
Running Out of Water

Running Out of Water

SOLGT I maj 2022 er det 19 år siden, jeg dubbede stemmen til den lille fisk Nemo i Disneys Find Nemo. Værket er også en påmindelse om, at tingene ændrer sig – og at vi skal passe på det, vi har. For historiens morale er simpel: Vi løber tør for ressourcer.

Floating

Floating

TIL SALG 120 X 100 cm Værket er inspireret af turen til Galapagos i januar, hvor jeg lå side om side med denne flydende kæmpe. Den oprindelige tanke var at lade skildpadden være omgivet af skrald, men det ødelagde på sin vis enkeltheden. Så jeg lod blot dyret være. Flydende - nærmest svævende - i intetheden. Præcis som det burde være. Uden plastik og skrald.

Gone Fishing

Gone Fishing

SOLGT Værket fortæller en historie, som de fleste af os desværre allerede kender. Det gør dog ikke historien mindre relevant efter flere år med Corona og nu også en rædselsfuld krig i Europa. Det er svært at skrive en passende tekst, for problemerne rundt om i verden synes at være forsvundet, og kræfterne går naturligt andetsteds. Værket er dog en påmindelse om, at vi til trods for krig og nød stadig skal passe på vores hjem.

S.O.S

S.O.S

SOLGT I 2020 rejser Frederik til Svalbard for at opleve og forstå de udfordringer, som lokalbefolkningen og dyrelivet står over for. S.O.S er en del af større bestilling, hvis formål er at understrege skrøbeligheden af vores fælles planet.

Hope

Hope

SOLGT Minedrift og olieboringer truer flere steder bjerggorillaernes habitat, men der er måske lys for enden af tunnelen. Antallet af gorillaer er steget en smule over de sidste 10 år, og derfor hedder værket ”Hope”.

Twins

Twins

SOLGT Kontraster mødes i fortællingen om den lille and og den falske tvilling.

Attraction

Attraction

SOLGT I en tid hvor vi har svært ved at ses som vi plejer, går det op for en, hvor sociale vi egentlig er. Det er de samme grundlæggende lyster, der driver os som dyrene.

Longing

Longing

SOLGT Fortællingen om den længsel som flere går og har i en tid med restriktioner, afsavn og usikkerhed.

Artic Refugee

Artic Refugee

SOLGT I 2018 rejser Frederik og hans kæreste til Grønland. Her fortæller en af de lokale om en sulten isbjørn, der forvilder sig tæt på bygden. Isbjørnen er 2-3 år gammel, da den bliver skudt og selvom skind og kød kommer lokalsamfundet til gavn, er optrinet lidt absurd. I en tid med artens tilbagegang er det paradoksalt at skyde dyret, blot fordi det i nød har søgt føde. Værket er inspireret af bjørnen fra Kangerlussuaq.

Paint Reality

Paint Reality

SOLGT Du kan smide et filter på - så ser man det ikke. Værket er fortællingen om, hvordan vi sminker og angiveligt forbedrer verden omkring os. Men behøver naturen vores hjælp, vores regulering af bestande eller vores guddommelige penselstrøg?

Essential

Essential

SOLGT Nogle gange ændrer maleriet sig undervejs. Det første udkast indebar en stor burger spiddet på det ene horn, men efterhånden som det tog form, virkede det helt forkert. Pludselig gav det mening med en lille, uanseelig ting som lommeuret, der samtidig symboliserer tid, tanke og omhu. Uret har tilhørt Frederiks morfar.

Go Vegan

Go Vegan

SOLGT “We’re Going To Need A Bigger Boat” I et vægtløst pastelfarvet univers glider hvidhajen stille forbi. Kontraster mødes hos den tankeløse kødæder og den frelste kødløse.

Chocolate Chicken

Chocolate Chicken

SOLGT Vi anser tit det menneskeskabte for ideelt og bedre, men i mødet med naturen er det ikke altid tilfældet.

You'll Be in My Heart

You'll Be in My Heart

SOLGT Fascinationen over K.B's fine trædyr virker ude af proportioner. Måske er det bare mig?

Second Hand

Second Hand

SOLGT "At beundre er den bedste form for ejerskab - men at eje er den værste form for beundring" I foråret 2019 lander to pandaer fra Kina efter 10 års planlægning. Kineserne har i mange år belønnet nationer, som de har et godt forhold til, med udlån af pandaer. Kineserne kalder det en gave, men reelt set er der tale om en lejeaftale til små 6,5 millioner kroner om året de næste 15 år. Fænomenet går under navnet panda-diplomati.

Mr. Tinder

Mr. Tinder

Det endeløse hav af dating apps og håbefulde mennesker, giver associationer til en tid, hvor vi kun skulle æde, jage og finde en mage.

Contemporary Emporer

Contemporary Emporer

SOLGT Værket rummer det bedste fra to verdener. Frederik har en fortid i Roskilde Domkirkes Drengekor og har sunget som dubber for Disney og Nordisk Film.

The Perfect Gift

The Perfect Gift

SOLGT De fortabte gummiænder flyder rundt i verdens uendelige badekar. I 1992 forliser et containerskib mellem Hong Kong og USA med 28.000 gummiænder. Mere end 20 år efter finder man stadig de karakteristiske ænder på strandene rundt omkring i verden - fra Hawaii, Sydamerika og Australien til den frosne arktiske is. 2000 plastikænder cirkulerer stadig i det Nordlige Stillehav under navnet The Great Pacific Ocean Garbage Patch. En massiv ø bestående af flydende skrald.

Quarantine Prolonged

Quarantine Prolonged

TIL SALG (40x40) cm Dette er i al sin enkelthed følelsen under lockdown i marts 2020.

Basic Need

Basic Need

SOLGT Selv efter statsministerens ord på at vi ikke ville løbe tør for proviant under nedlukningen i marts, stormede folk de danske supermarkeder. Tænk en gang! Når det virkelig brænder på, er det toiletpapir, vi slås om.

Life of a Lens #3

Life of a Lens #3

SOLGT Kameraet er et gammel Zeiss Ikon, (1910-20ish) i trækassette med dobbelt udtræk.

Life of a Lens #1

Life of a Lens #1

SOLGT Første værk i serien om kvinden med kameraet. På en tur til Krakow fandt Frederik dette gamle kamera i en af de gamle parlamentsbygninger. Kvinden, der solgte kameraet, kunne ikke et ord engelsk, hvilket blev en morskab for dem begge.

100% Vegan

100% Vegan

SOLGT Vi har ret travlt med hvad andre gør - og ikke mindst hvad andre tænker om os. Læg mærke til ringen. Det er de små ting, der siger mest om os.

Art of fine Living #5

Art of fine Living #5

SOLGT Dette er 5. værk i serien om den hovedløse feinschmecker. Vi ænser ofte ikke den skønhed, der er lige for øjnene af os.

Life of a Lens #2

Life of a Lens #2

SOLGT Andet værk i serien om kvinden med kameraet.

The Art of Fine Living #6

The Art of Fine Living #6

SOLGT 6.og indtil videre sidste værk i serien om den hovedløse feinschmecker, der i et farverigt skrud tankeløst betræder verden med skønheden siddende på sin skulder.

Candify Your Life

Candify Your Life

SOLGT Værket var lidt af et eksperiment med de dystre farver og det kandiserede æble. På terningen er Frederiks logo. Et jakkesæt med rødt slips han tegnede til sin første udstilling i 2016.

Pablo Escobar

Pablo Escobar

SOLGT

Mads

Mads

Værket er en gave til Frederiks forældre, da de måtte sige farvel til deres trofaste ven, Mads i 2017.

Lady in Red

Lady in Red

SOLGT Bestilling til bryllupsgave.

Mr. Media

Mr. Media

SOLGT Vi er definitionen på digitaliseringen. Om vi vil det eller ej. Det gennemsyrer os. Selvportræt til en udstilling i 2019

Darth Vader

Darth Vader

Bestilling til studentergave.

Jungle Books

Jungle Books

Bestilling til børneværelse. 200x150 cm vægmaleri på børneværelse på Sjælland.

World Map

World Map

150x200 cm vægmaleri i stue på Østerbro i København.

The Art of Fine Living #4

The Art of Fine Living #4

SOLGT Det fjerde værk i serien om den hovedløse feinschmecker, der her slænger sig sorgløst tilbage med livets drink i hånden.

Work Smart #1

Work Smart #1

Repræsentation af studielivet til en udstilling i Odense.

Work Smart #2

Work Smart #2

Repræsentation af studielivet til en udstilling i Odense.

Work Smart #3

Work Smart #3

Repræsentation af studielivet til en udstilling i Odense.

Dum Spiro, Spero

Dum Spiro, Spero

SOLGT "Mens jeg trækker vejret, håber jeg" på latin . Det er en moderne omskrivning af ideer, der overlever i to gamle forfattere, Theocritus og Cicero.

Omnis Homo Mendax

Omnis Homo Mendax

SOLGT "Alle mennesker er løgnere" på latin. Værket udgør én ud af fem i fortællingen om mennesket og Skaberen. Udstillet på Den Kongelige Opera i København.

Cogitationis Poenam Nemo Patiur

Cogitationis Poenam Nemo Patiur

SOLGT "Ingen fortjener straf for tanke" på latin. Værket udgør én ud af fem i fortællingen om mennesket og Skaberen. Udstillet på Den Kongelige Opera i København.

Audaces Fortuna Juvat

Audaces Fortuna Juvat

SOLGT "Fortune favoriserer de modige" på latin. Slagordet er historisk blevet brugt af mennesker i militæret i Anglosphere, og det er brugt op til nutiden på våbenskjoldene fra individuelle familier og klaner. Værket udgør én ud af fem i fortællingen om mennesket og Skaberen. Udstillet på Den Kongelige Opera i København.

Vestis Virum Reddit

Vestis Virum Reddit

SOLGT "Klæder skaber manden" på latin. Værket udgør én ud af fem i fortællingen om mennesket og Skaberen. Udstillet på Den Kongelige Opera i København.

PROMO VIDEO 2 BILLED.png